Okuma Süresi:48 Saniye

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Fatsa Anaokulu’nda 3 eTwinning Projesi yürütülmektedir. Bu projelerden 1 tanesi ulusal 2 tanesi Avrupa düzeyindedir.
Okul Müdürü Birol KILIÇ tarafından “Çocuklar İçin Yapay Zeka/ Artificial Intelligence For Kids” Projesi yürütülmektedir. Bu projede amaç okul öncesi öğrencilerine basit kodlama eğitimleri verilerek 21.yüzyıl becerilerini erken yaşlarda kazanmalarını ve algoritmik düşünme becerileri kazandırarak yapay zeka ile tanışmalarını sağlamaktır.
Okul Psikolojik Danışmanı Didem SOYDAN “Özelim Duygularımı Öğreniyorum/ I’m Special I’m Learning My Feelings” Projesini yürüterek özel eğitim öğrencilerinin sosyalleşmeleri ve duygularını tanımalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu proje özel eğitim gerektiren bireylerin kendini ve duygularını daha iyi tanımaları üzerine kurulu onların anlayabilecekleri düzeyden eğlenceli ve öğretici etkinlikleri kapsamaktadır.
Okul Öncesi Öğretmeni Huriye AY ise “Pu Keşifte” Projesini yürütmektedir. Bu projede amaç çocukların dikkatlerini canlı tutmak, öğrenmelerini kalıcı hale getirmek ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır.
Okul Müdürü Birol KILIÇ; bu projeleri başarılı bir şekilde uygulayarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alacaklarını belirtti.