AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSA YÜKSEL’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Okuma Süresi:53 Saniye

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Musa Yüksel Fatsa Son Dakika Haber gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Altay’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Musa Yüksel ziyarette yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılında hep birlikte, gönül gönüle durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.  Rabbim bu kutlu yürüyüşümüzde Ordu’muza, ülkemize, milletimize ve ümmete hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin” dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekilli aday adayı Musa Yüksel Kimdir?

”  Ordu Perşembe İlçesinin Çamarası köyünde doğdu. 1969 yılında Fatsa ilçesine taşındık. 1965 doğumlu 71 yılından bu yana Fatsa’daki evimi hiç kapatmadım. Hep buradaydım. Üniversite hayatım boyunca Samsun’da kaldım. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olan Yüksel, Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak göreve başladım.8 yıl Fatsa Merkez Ortaokulu ve Ticaret Lisesinde öğretmenlik vazifesinin akabinde (6 yıl) 2002-2009 yılları arasında TBMM´de  grup başkanvekilliği danışmanlık görevinde bulundum. 2009-2014 yılları arasında Kocaeli-Körfez’de Belediye Başkan Yardımcısı olarak 5 yıl çalıştım. Ardından çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve idarecilik yaptıktan sonra son olarak Samsun İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı görevini yaptım.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.