ORDU’DAN DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLEN YAKACAKLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNCE EN ÜCRA KÖYLERE ULAŞTIRILIYOR

Okuma Süresi:41 Saniye

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla depremin ilk gününden bu yana bölgede günlük yaşamı normale çevirmek için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor.

 

Arama kurtarmadan sıcak yemek ihtiyacına, alt ve üst yapıdan su teminine, cenaze hizmetlerinden temizliğe kadar bölgede her türlü ihtiyacın giderilmesine yönelik çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahalle ve köylerde odun kömür dağıtımı da gerçekleştiriyor.

 

“BİRİZ, BERABERİZ”

 

19 ilçede vatandaşların desteği ile hazırlanan odun ve kömürlerle dolu yardım tırları deprem bölgesinde depremzedelere ulaştırıldı. Ulaşımı zor olan köy ve kırsal mahallelere götürülen yakacaklar yine Büyükşehir ekiplerince sahiplerine teslim ediliyor.

 

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Güler “Ordu’nun gönlü güzel, cömert insanlarının da desteği ile hazırlanan odun ve kömürden oluşan yardım tırlarını kırsal mahalle ve köylere ulaştırıp emanetleri sahiplerine teslim ediyoruz. Biriz, beraberiz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.