FATSA CUMHURİYET TARİHİNİN EN PARLAK DÖNEMİNİ YAŞIYOR

Okuma Süresi:1 Dakika, 45 Saniye

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR:

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN FAZLA YOL ÇALIŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa’da Cumhuriyet tarihi boyunca 80 kilometre beton yol yapıldığını, göreve geldikten itibaren 3.5 yılda merkez ve kırsal olmak üzere 89 mahallede  120 kilometre beton yol yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Fatsa Belediyesi olarak bugüne kadar 120 km’nin üstünde beton yol yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa’mız son yıllarda bir evrim geçiriyor diyebiliriz. Sadece Fatsa Belediyesi olarak 120 kilometrenin üzerinde beton yol yaptık. 89 mahallemizin her birinde ayrı ayrı beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar Fatsa’da 80 kilometre beton yol yapılmış biz göreve geldiğimiz andan itibaren 3,5 yıl içerisinde 120 kilometre beton yol yaptık.” dedi.

“3.5 YILDA 58 KİLOMETRE DE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sıcak asfalt yol çalışmalarını kırsal mahallelerde de sürdürdüklerini ifade eden Fatsa Belediye Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Budak-Taşlıca-Demirci grup yolu 6,5 kilometre, Fizme-Beyceli-İslamdağ grup yolu 14 kilometre, Sırakovancı-Yalıköy grup yolunda 5.5 kilometre, Tayalı-Kılavuzömer-Kabakdağ-Bağlarca-Konakbaşı grup yolunda 12,5 kilometre, Kaleönü-Çömlekli grup yolunda 1.5 kilometre, Başköy-Yapraklı grup yolunda 7 kilometre, Meşebükü-Tahtabaş-Hamlık grup yolunda 5 kilometre, Büyükkoç mahallesinde 1.2 kilometre, Kayaköy mahallemizde 2 kilometre, Tepecik mahallesinde 1,5 kilometre, Örencik mahallesinde, Aşağı Tepe mahallesinde toplamda 1.5 kilometre olmak üzere 29 mahallemizde 58 kilometre sıcak asfalt çalışmasını Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Göreve geldiğimiz anda Fatsa kırsalında sıcak asfalt yapımı 20 kilometreydi 3.5 yılda 58 kilometre sıcak asfalt yaptık.” diye konuştu.

“YARIM KALAN YOLLARIMIZI DA KISA SÜREDE YAPACAĞIZ”

Kırsalda sıcak asfalt anlamında yarım kalan yolların olduğunu sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Özellikle Ilıca-Kayaköy yolu ve Bolaman Laleli yolumuz inşallah önümüzdeki yaz ayına kadar bu iki yolumuzda tamamlayıp sonrasında OSKİ’nin çalışmasının bitmesiyle Yukarıtepe, Aşağı Tepe mahallelerinde 5,5 kilometre sıcak asfalt programına var. Yassıtaş-Karataş yolumuzda 4 kilometreye yakın sıcak asfalt programımız olacak. Kronikleşmiş büyük sorunları çözdük diğerleri de çok koordineli bir şekilde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.