BAŞKAN GÜLER:“FATSA AYAZLI MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Okuma Süresi:1 Dakika, 26 Saniye

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, HAFTA SONU SAHADAYDI

 ŞEHRE DEĞER KATACAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

 VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLERE ​YOĞUN İLGİ

19 ilçede yapılan çalışmaların yakın takipçisi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu hafta sonu da sahadaydı. İlçelerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler, şehre değer katacak çalışmaların sayısının her geçen gün artacağını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçelerin kaderini değiştiren çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.  Başkan Hilmi Güler, bu hafta sonu Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi’nde, Hürriyet, Necip Fazıl ve Adil sokaklarda yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Güler, daha sonra Perşembe ilçesinde yürütülen çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN GÜLER:“FATSA AYAZLI MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçede yapılan alt ve üst yapı yatırımları ile şehri güzelleştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Başkan Güler, 15 bin nüfusa hitap eden Fatsa Ayazlı Mahallesi’nde alt yapısı sil baştan yenilendiğini ve sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gece-gündüz çalışma yürütüyoruz. Bu kapsam da alt ve üst yapısını sil baştan yenilediğimiz ve 15 bin kişiye hitap eden Fatsa Ayazlı Mahallesi sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Bizlerde bugün yapımı tamamlanan bu alanda incelemelerde bulunduk. Gayet güzel ve Fatsa ilçemize yakışır bir çalışma olmuş. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz bu çalışmaları da kısa süre içinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak”

PERŞEMBE İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 Fatsa ilçesinden sonra Perşembe ilçesine geçen Başkan Güler, burada ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çalışmaların hızla tamamlanması talimatı veren Başkan Güler daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.