BAŞKAN GÜLER: “DOLU DOLU ON GÜN GEÇİRDİK”

Okuma Süresi:1 Dakika, 37 Saniye

ORDU MUHTEŞEM BİR FUARA İMZA ATTI

310 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ ORDU KİTAP FUARI SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ordu Kitap Fuarı sona erdi. Ordu ve çevre illerden gelen vatandaşlarla dolu dolu on gün geçirdiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “183 imza etkinliği 37 söyleşinin gerçekleştirildiği, 118 yayınevinin misafir edildiği, 310 bin kitapseverin ziyaret ettiği Ordu Kitap Fuarı ile kültür sanat alanında dolu dolu on gün geçirdik” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi düzenlediği başarılı organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda birçok şair ve yazar ile binlerce kitabı Ordulularla buluşturan Ordu Kitap Fuarı’na imza attı. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 20 Mayıs’ta kapılarını açan ve on gün süren fuara 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNLERİ FUARA RENK KATTI

Büyükşehir Belediyesi son dönemlerdeki en kapsamlı kitap fuarına ev sahipliği yaptı. Kurulan stantlarda sayısız kitabı Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Türk edebiyatının önemli yazarlarının yanı sıra birçok değerli ismi de söyleşi programlarında sevenleri ile bir araya getirdi. 183 imza etkinliği ve 37 söyleşinin yapıldığı fuarda yazar ve şairler okurları ile buluşurken vatandaşlarda merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladı.

BAŞKAN GÜLER, KİTAP FUARININ DAİMİ ZİYARETÇİSİ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de Ordu Kitap Fuarı’nın daimi ziyaretçilerinden oldu. Başkan Güler, bulduğu her fırsatta ziyaret ettiği kitap fuarında hem misafir yazarlar hem de fuarı gezen vatandaşlarla buluştu. Söyleşi programlarını da ihmal etmeyen Başkan Güler, programları kültür sanat etkinliklerinde olduğu gibi vatandaşların arasından takip etti.

“DOLU DOLU ON GÜN GEÇİRDİK”

Ordu Kitap Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “183 imza etkinliğinin ve 37 söyleşinin gerçekleştirildiği, 118 yayınevinin misafir edildiği, 310 bin kitapseverin ziyaret ettiği Ordu Kitap Fuarıile kültür sanat alanında dolu dolu on gün geçirdik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm kitap dostlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öncesinde Karadeniz’de son yıllarda düzenlenen en yoğun ve katılımı yüksek etkinlik olacağı değerlendirilen Ordu Kitap Fuarı gerçekleşen katılım ve etkinliklerle beklentilerinde üzerine çıktı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.