Yabancı plakalı tır, park halindeki 3 otomobile çarptı, 1 kişi hayatını kaybetti

Okuma Süresi:51 Saniye

Fatsa ilçesinde yabancı plakalı tırın park halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Kaza, Samsun-Ordu karayolu fakülte kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Jambul Sıtlhınava yönetimindeki PP126VV Gürcistan plakalı tır park halinde bulunan 06 HD 613, 53 AHH 934 ve 52 ABL 718 plakalı otomobillere arkadan çarptı. Feci kaza sonucu Onur Kesici ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar olayı sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Kesici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Arkadaşının bozulan aracına müdahale etmek istedi, canından oldu

Kazada vefat eden Onur Kesici’nin, arkadaşının arabasının bozulduğunu içi durduğu ve ona yardım etmek için orada tesadüfen bulunduğu öğrenildi.

Annesi acı haberi hastanede nöbette öğrendi

Kazada hayatını kaybeden Onur Kesici’nin annesinin Ayten Yaşar Fatsa Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yaptığı ve kaza saatlerinde hastanede nöbette olduğu, kaza haberini de nöbette iken aldığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan tır sürücüsü Jambul Sıtlhınava Fatsa İlçe Emniyet Müdürlü ekiplerince  gözaltına alınırken, konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.